Mrs. Monday

29. mars 2009

Earth Hour
Slottet, Operaen, Eiffeltårnet, Burj og Postgirobygget slukket lysene under Earth Hour i går kveld. Norge deltok for første gang i Earth Hour som en makering på at en klimaendring må til for å redde planeten vår. Også hjemme hos meg ble det tent stearinlys i hver en krok.
Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/2325/elverum">Elverum</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!


22. mars 2009

Mitt skip er lastet med turkis!

Jeg ELSKER fargen turkis, noe interiøret mitt bærer preg av.
Fargen er så frisk og fin og gjør seg godt i alle rom synes jeg.
Under følger en liten smakebit av mine turkise ting og tang: 
Hva er din favorittfarge?
 
 

 

En gul knapp, virre virre vapp: DIY

 
Etter et par strøk maling ble disse snuseskene til....

 
...oppbevaring for knappene, sikkerhetsnålene...

 
og hårstrikkene mine!

21. mars 2009

3D-innredning

Jeg er en jente på 30 år med interesse for interiør, innredning, kreativitet, foto og farger. Jeg er bosatt i Oslo og er dessverre enn så lenge prisgitt å være i leiemarkedet. Men jeg drømmer om mitt eget hjem en dag og enn så lenge gjør jeg det beste ut av det jeg har og dyrker hobbyene mine. Jeg håper jeg kan vise noen av mine små prosjekter i bloggen, i tillegg til skriblerier om tanker og betraktninger.

På denne nettsiden: Viseno har jeg drømt meg bort mang en time. Her kan du innrede drømmehjemmet i 3D. Alt fra møbler til tapeter kan tas med i innredningen.
Verdt et besøk!