Mrs. Monday

26. juli 2009

Kroatia

Nå er jeg hjemme igjen fra Kroatia! Jeg har hatt en fantastisk ferie!! 10 dager med soling, bading og god mat! Jeg er overveldet over hvilket utrolig flott land Kroatia er og området vi ferierte i hadde alt jeg ønsker meg av et feriested. Nydelige strender, flott natur, spennende byer, idylliske øyer og hyggelige folk.Byene og småstedene vi besøkte var fulle av trange smug, med bortgjemte små butikker. Det var selvsagt en overvekt av suvenir-butikker, men også endel kunstgallerier og krimskramsbutikker. Og alle typer SKO-butikker man kan forestille seg!Denne inngangsdøra skulle jeg gjerne hatt! (Selv om den nærmest detter fra hverandre!) Bildet er tatt på øya Vis.

Mitt eneste interiør-innkjøp ble dette nydelige teppet, som jeg fant en trang liten shabby chic-butikk i Split. Det er av det nederlandske merket Go`round og tok halve plassen i kofferten min på vei hjem. Men det var verdt det, for jeg synes det er superfint!

Ferien er fortsatt ikke over og turen går som tidligere nevnt til Hamburg på onsdag! Metallfestival blir antagelig ikke like avslappende som solbading i Kroatia, men etter 10 late dager, er batteriene ladet for litt rock`n roll!!

5 kommentarer:

Sologbolig sa...

Forstår godt at du har kosa deg i flotte og sjarmerende Kroatia. eg var der i fjor sommer og det var bare deilig. I år har eg feriert på vestkysten av Frankrike, deilig det også. God tur til Hamburg. Eg drar til Spania, her regner det jo bare. Nyt resten av søndagen !

Sanna sa...

Hei ! Kjeder du deg i sommerkulden så stikk innom bloggen min og vær med i treknngen av søte ebgletags som jeg gir bort. Alt du behøver gjøre er å legge igjen en liten hilsen til meg ;o)

IfraLahell sa...

Åhhh- Kroatia står høyt på lista mi over reisemål. Nydelige bilder altså. Ser super sjarmerende ut.
Fint teppet også!

Kos deg på festival :)

Kristine sa...

Heiii :)
åååh, så jo bare helt nydelig ut...Koratia står på lista mi over steder jeg ønsker å besøke!
Drømmer om å seile langs kysten ;)
Nydelig teppe du hadde kjøpt...kjekt med interiør-stæsj som er kjøpt utenlands syns jeg!

Fortsatt fin ferie, og god tur til Hamburg!!
klem

Sanna sa...

Hipp, hurra du har vunnet ! Sjekk bloggen min så ser du hva ! Gratulere ! http://sannasverden.sprayblogg.no/