Mrs. Monday

28. september 2012

Bologna dag 2

I dag har vi besøkt den store baderomsmessen, CERSAIE, opprinnelig en keramikkmesse, men som med tiden har utviklet seg til å bli en av største baderomsmessene i Europa.
 
 
 
 
Messeområdet (beststående av 35 avd.) er helt enormt og fylt til randen av baderomsfliser, servanter, armatur, badekar, dusjer og annen innredning! Et virkelig skue for øyet! Masse lekkert og noe ikke fullt så lekkert :-) Men finner man ikke inspirasjon her, finner man det ingen steder!

Vi fikk bli med på stand til 3 av Comforts hovedleverandører; Fima, Villeroy & Boch og Hansgrohe, der vi fikk informasjon om produktene, designerne og de nyeste trendene. Og jammen er det litt av hvert å velge i mellom! Hva med Fimas armatur Nomos Digital, med forhåndsinnstilling av vanntemperatur, mengde og varighet? Fancy så det holder og flott å se på!!

Fimas Nomos Digital

Fima


Fima

Jeg forelsket meg i Axor-kolleksjonen til Hansgrohe, med bl.a designeren Phillipe Starck. Dette er baderomsinnredning med masse inspirasjon fra naturen, både i utforming og funksjon. Kjempelekkert armatur med innebygget sparefunksjon (uten at vannstrålen bare sildrer), det liker jeg! Tommel opp for miljøbevissthet!


Fra Axor-kolleksjonen

Axor

Mijøbevissthet fra Axor

Jentene får innføring i funksjonalitet og inspirasjonen bak designet


Inspirasjon fra naturen har forresten vært en gjenganger i dag; som ellers i hjemmeinteriøret, er det også på badet mye stein, tre, jord og opprinnelse i trendene. I tillegg til SPA-følelsen, selvfølgelig!
Villeroy & BochHåper dere ble inspirert av en liten kikk inn i de nye baderomstrendene!
 


4 kommentarer:

hviit sa...

Savner deg allerede!
Du er gull!

Fine Friminutt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fabelaktig sa...

Takk for en fabelaktig tur! Såå kos å bli kjent med deg :)

Håper du kom deg vel hjem etter det som virket som en evighet på reisefot *fnis*

Fin uke videre!
klem

tonje boganes sa...

Hei
Heldige dere som er der! Hørtes helt fantastisk gøy ut! Kos dere videre:)

Kjekt du ville følge bloggen min, la meg til som følger hos deg også. Super blogg du har her, glad jeg oppdaget den!

Klem Tonje