Mrs. Monday

21. mai 2009

Mine dyrebare esker...

Forrige helg hadde jeg en shoppingrunde på Majorstua. Av gammel vane (fra tidligere shabby-tid) tok jeg turen innom Country chic. Jeg forventet i grunn ikke å finne noe som falt i smak, men ble veldig positivt overrasket da butikken ikke lenger bare inneholder fattigmannssølv og engler. Jammen hadde de ikke fått inn en del varer i friske farger og spreke mønster. Det blir nok en tur dit igjen om ikke alt for lenge, for der var det mye jeg kunne tenke meg. På lørdag var det denne esken fra Housedoctor som ble med hjem.


 

På shoppingrunden oppdaget jeg en spennende ny(?) interiørbutikk, Appletree i Vibes gate. Butikken er kombinert butikk og kaffebar og har blanding mellom loppisfunn og nytt interiør. En skikkelig koslig sjappe, ikke så veldig stor, men med så mange ting at man bare blir stående på samme flekken å kikke seg rundt i flere minutter. Butikken hadde alt mulig rart; kopper og kar, postkort, klistremerker, gamle skilt, serveringsbrett, retro, antikk, U name it!
Foto: cortado.com


Senere på dagen gikk turen innom Indiska, og jammen ble det ikke et par fargerike esker der også...

Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal putte i alle eskene (men det byr vel ikke på så store problemer tenker jeg...:)4 kommentarer:

Maya: sa...

Åå, Country chic ja, der har jeg vært innom jeg også. Spennende (skummelt) at de har fått inn litt annet, frister til en tur da.
Jeg har også boksedilla! Hihi, de er så fine, men jeg klarer liksom ikke å fylle alle jeg heller, fnis. Men de pynter opp:)

Maya

M sa...

Hei snupp!
Jeg må skryte av deg,det var en veldig god idè å ha en bytteblogg!!

:D
Jeg har også litt forskjellig som jeg ikke har lyst til å gi til Fretex.
Jeg var nemlig innom der og så en del ting som jeg hadde gitt fra meg.
Og ble snydens fornærmet over prisene de tar! Greit at pengene går til frelsen, men man gir jo også for å støtte dem som ikke har så mye! Ikke sant?

Ha en strålende dag!
Klem fra meg!

Retro Elephant sa...

Verkligen kul att du ville delta i min utlottning på bloggen :)

//Lina

Kristine sa...

Så stilige esker!! Jeg er og på utikk etter nye esker til å ha på soverommet, som skal være litt store...men det har vist seg å ikke være så lett å få tak i :-/ så gi gjerne lyd fra deg om du har sett noen med litt størrelse på ;-)
Hilsen fra Kristine