Mrs. Monday

5. juni 2009

Salmer fra kjøkkenet

Det er lite som er så deilig som å drikke morgenkaffen på et kjøkken fullt av sol! Da jeg flyttet inn i leiligheten min var jeg mildt sagt skeptisk til gulfargen på kjøkkenet. Men etterhvert som jeg har vendt meg til den og også blitt litt mere fargeglad, setter jeg stor pris på min knallgule kjøkkenvegg. Kjøkkenbordet mitt skulle en venn til å kaste, da jeg forbarmet meg over det og adopterte det.
Plastmatten på gulvet er kjøpt på Annas Rom og fikk være med flyet fra Kristiansand til Oslo, etter et helgebesøk hos min søster. Den er så god og lun å gå på når kulda trekker langs gulvet om vinteren og den er lett å støvsuge og vaske.Denne tretallerkenen hang på mine foreldres hytte og ble min til odel og eie da de solgte hytta. Jeg vet ikke hvor den kommer fra eller hvor gammel den er, da den ikke er merket med noe som helst. Den ser litt russisk ut synes jeg...Kjøkkenredskapene har fått plass på veggen ved komfyren, slik at jeg har alt for hånden når jeg skal lage mat. Dessuten sparer det litt skuffeplass, som det ikke er så mye av på kjøkkenet mitt.Med ønske om en strålende helg fra...

3 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Hei!
Koslig blogg du har :)
Annas rom har mye fint, nesten umulig å gå der i fra uten å handle :)

Ha en fin helg, hilsen Margrethe

Marthe sa...

For en frisk og herlig blogg du har! Masse deilig farger og fine innlegg:) Den butikken du skrev om i Vibes gate skal sjekkes ut!

På kjøkkenet ditt kunne jeg trivdes veldig godt, og hvem vil kaste et så fint bord? Bra du adopterte det og ga det et godt hjem;)

Ha en fin søndag!

signe sa...

et skikkelig gladkjøkken, herlig!