Mrs. Monday

24. september 2009

Detaljer fra soverommet

B-menneske som jeg er, tilbringer jeg mye tid på mitt lille soverom! Jeg liker å sove lenge om morgenen, men jeg bruker også morgenene (de dagene jeg jobber om kvelden) til å lese på senga, surfe på nettet eller bare ligge å høre på musikk. Derfor er det viktig for meg at rommet er hyggelig å være i, ikke bare sove i. I et rom på ca 8 m2 er det utfordrende å få plass til annet enn en seng og et klesskap, derfor har jeg lagt vekt på å henge opp fine bilder på veggene, pynte med smådetaljer i fine farger og gjøre rommet så lyst som mulig. Veggene er malt nærmest kritthvite (da jeg flyttet inn var de MØRKEBLÅ) og liftgardinen i lin slipper inn mye lys.


Sengeteppet har mormoren min heklet og rommet bærer kanskje litt mer preg av shabby chic-stil enn resten av leiligheten min gjør. Jeg synes det er koselig å ha en litt romantisk og chic atmosfære på soverommet. Om morgenen har jeg sola rett inn vinduet. Innimellom ønsker jeg meg virkelig en svart og lystett rullegardin, men som B-menneske er det kanskje like greit at dagslyset vekker meg! Vindusposten er bred nok til å brukes som "nattbord" og i vinduet henger et fuglebur med perler i som rasler når jeg åpner vinduet på morgenkvisten. Rise and shine!


5 kommentarer:

Kristine Dall sa...

Takk for at du la igjen en liten beskjed hos meg slik at jeg fikk oppdaget bloggen din! Her var det kjempemye fint. De pølsene du laget så veldig artige ut. Men jeg tror jeg hadde hatt problemer med å få de i meg, så litt makabert ut. haha.
Titter gjerne innom igjen ;)

adales verden sa...

Så fin en blogg du har!
Har kost meg her inne;)
klem

Kardemomme sa...

Så mye fint det var her inne da!
Jeg er helt forundret over hvordan antallet spennende bloggere har eksplodert siste året..Så fint at du la igjen en kommentar hos meg slik at jeg kunne oppdage bloggen din! Spaghetti og pølsetrikset må prøves ut snarest! Så morsomt :)))
Ha en fin fredag! Hilsen Kardemomme :))

Christine sa...

så utrooooolig kult design du har fått på bloggen din nå! digger den nye headeren :D har du brukt elementer fra digitale scrapbookkit? :)

Maya: sa...

Det må være så deilig med et soverom som er bare et soverom! Søte detaljer fra rommet ditt:)

maya