Mrs. Monday

29. oktober 2009

Systue

Da var endelig symaskina i hus og valget falt til slutt på en Jamone My Style 100. Det var noe uvant å håndtere en symaskin igjen, men heldigvis kjennes det ut som det er noe av kunnskapen fra tekstil-timene på ungdomskolen som fortsatt sitter i fingrene. Foreløpig har maskina kun blitt testet ut på rester av et gammelt skjørt, men snart skal den få bryne seg på noen riktig lekre stoffer.Stoffer fra Stoff og Stil er påvei i posten og skal bli til fargerike puter til stua. Jeg har trålet nettet etter stoffbutikker, men i grunn ikke funnet så mye bra. Noen som vet om gode butikker i Oslo eller på nett?
2 kommentarer:

Erika sa...

Gratulerer med ny symaskin! Gleder meg til vi får se hva du kan trylle ut av den... Jeg er helt enig i at Stoff og Stil har masse fine tekstilene. jeg har heller ikke funnet andre spennende butikker. Lykke til! Erika :)

Kristine sa...

Så gøy at symaskinen er i hus!! Gled deg til at det fine du skal lage med den ;-) en ny verden av muligheter..hehe. Stoff og stil er jo veldig bra, har heldigvis butikken her i Trondheim så slipper handle på nett..ellers har jeg en liten forkjærlighet for heather bailey (http://www.heatherbaileystore.com) og på etsy.com finner du og mye fint om du klikker deg inn på "supplies" og "fabric" :-)
masse lykke til!! Du må vise frem kreasjonene dine etterhvert da :-D