Mrs. Monday

14. februar 2012

How-to: Miniskilt

Min dille er fortiden miniskilt, eller "tags", til muffins, blomsterpotter, pynt, innpakking, U name it!
Jeg har funnet en enkel måte å "masseprodusere" disse på, som jeg har lyst til å dele her på bloggen: Picnik er et gratis bilderedigeringsprogram, hvor man enkelt kan redigere bilder og lage kollasjer.


1. Logg inn på Picnik 2. Klikk på "Library" 3. Klikk på "Make a Collage".


4. Velget ønsket form og størrelse på bildet. Det enkleste er å velge en kvadratisk ramme, du skal uansett ikke lage en kollasje.


5. Velg ønsket farge. Ønsker du annet enn firkantet form (f.eks. rund), velg hvit bakgrunnsfarge.
6. Klikk "Done" for å komme til neste side.


7. Klikk "Edit" og "Stickers". Til venstre i bildet dukker meny med ulike symboler opp. 8. Velg "Geometric" for å finne fasong til skiltet ditt. 9. Velg bakgrunnsfarge til skiltet.


10. For å tilføye tekst, klikk "Text". Tekstboks og ulike skrifttyper dukker opp i meny til venstre.   11. Når du har skrevet inn ønsket tekst og funnet riktig skrifttype, klikk "Add" under tekstboksen.


12. Dekorer skiltet med ulike symboler ved å klikke "Stickers" i overmenyen. 13. Velg mellom ulike symbolkategorier i menyen til venstre.


14.  Når du er fornøyd med skiltet, klikk "Save & Share" i overmenyen. 16. Klikk "Save Photo" for å lagre bildet  til harddisken.

Jeg pleier å lime bildet inn i vanlig Word-dokument (flere på hver side) og deretter printe ut på tykke printerark! Klipp eller stans ut og lim til coctailpinner!

2 kommentarer:

deconordic sa...

Schtilig! De der var jo kjempefine, og så snill du er som deler!!!

Klem

Villa Oss sa...

Takk for at du deler tipset! Er selv en ivrig bruker av picnik :) Det eneste kjipe er at de legges ned i april... Snakk om kjipt!