Mrs. Monday

19. desember 2012

Førjulskos/-kaos...

Lørdag morgen overtok vi E-N-D-E-L-I-G huset vårt - og siden det har det gått slag i slag med maling, pakking, bæring, flytting, utpakking, montering, ordning og rydding. Stue, tvstue og to soverom ble malt med tre (!) strøk i løpet av helga og mandag morgen begynte selve flyttinga. Nå er alle møbler og esker i hus (litt her og der) og endel utpakking og plassering gjenstår.

 
Heldigvis har vi fått masse hjelp av foreldrene mine, ellers hadde vi vel holdt på med malingen enda..
Muttern er en kløpper på vinduslister:


Utpakking av ny sofa:
(Newbury fra Living)

Julestjerna har kommet opp i vinduet (selv om det er et par andre ting som mangler - det er jo tross alt advent):
 

Kjøkkenet:


Vi har hatt litt besøk innimellom flyttinga også. Nevøen på 3 år fant et (sitat)"fint hus med vindu" i haugen av flytteesker:
 

Spisestue med nytt møblement,- Southwood spisebord fra Skeidar, hvite metallstoler fra Tusent, gammel kjøkkenbrisk kjøpt på Finn og lampe fra Living:
 

Bildene er tatt med mobil på kveldstid, så de er mørke og dårlige! Når det blir tid til det kommer det selvsagt bedre foto! Enn så lenge er det tilbake til utpakking og rydding...

3 kommentarer:

Natalie sa...

Gratulerer så mye med hus! Looking good! Hos oss ser det fortsatt ikke ut, pusser, hamrer og kapper dagen lang..derav veeeldig lite blogging for tida;) blir vel på nyåret når ting begynner å tar form :) God jul så lenge,og kos dere med nytt hjem:) klem Natalie

Maria sa...

Sitter med en mugg kaffe och reser runt i Blogglandia. Önskar dig nu en riktigt fin jul nu. Och simma lugnt.
Kram från Maria

Unknown sa...

Det ser virkelig flott ut. Tenker du koser deg godt selv om det er slitsomt, så er det jo gøy. D