Mrs. Monday

10. oktober 2014

Guilty pleasures...

Siste interiørtilskudd i Mrs. Monday-hjemmet er en Dot vase fra House Doctor.
Jeg synes den er sååå stilig og falt pladask aller første gang jeg så den i katalogen. Dessverre ble den fort en bloggfavoritt (ikke så rart, så fin som den er!) og prinsipp måtte nok en gang vike for passion <3

Jeg trøster meg og rettferdiggjør det hele med at jeg så den i House Doctor-katalogen før jeg skjønte at den var så poppis. Jeg handlet altså bokstavelig talt i god tro!

Jeg er nemlig prinsipiell motstander av å skaffe meg ting som er farsotter i interiør-blogg-verden!
Det høres kanskje rart ut med tanke på at jeg er en interiør-blogger selv, men jeg synes det er så kjedelig å se de samme tingene på blogg ut og blogg inn, bare på et annet sofabord eller ei anna bildelist.

 
Jeg spyr av dekor-bokstaver som staver H-O-M-E og det er lite som vekker kreativiteten og nysgjerrigheten min mindre enn Ylva Skarp-plakatene "Creativity" og "Curiosity" eller plakaten med det lett ironiske sitatet: "Be yourself, everyone else is already taken".
(Dette er ikke et Ylva Skarp-korstog altså - plakatene er i utgangspunktet fine, de bare er så overalt!)
 
Meeen, når det er sagt, innrømmer jeg gjerne at Dot ikke er den eneste guilty pleasure`en her i heimen, - og jeg nevner i fleng: Le Sac en Papier-pose, Bloomingvilles bambus-pendel, Eames gyngestol og knappe-knaggene (fra HK Living) som henger der så lekre ved siden av Uashmama-posen med corokian i. Så neida, jeg er så absolutt ingen enestående kreativt interiørvidunder.
 
Men kan jeg unngå bloggfarsottene, så prøver jeg på det -
men noen ganger går det bare ikke!
 
 

 
En ting er i hvertfall sikkert; Kâhler-vasen, den kommer ALDRI innenfor dette husets fire vegger!
Der går grensa ;)
 
 
Har du noen guilty interiør-pleasures?
 
 

God helg!6 kommentarer:

Toril sa...

Haha.. Måtte le litt av det innlegget her! ;) Jeg er SÅ enig i de du skriver, og enig i at den vasen der er SNASEN!! Kubus kommer aldri inn her hos meg... Hjelpes hvor mange som har fått produkter fra By Lassen for å drive produktplassering. Forresten; Knallfin header du har fått deg!

God helg til deg! Klem :)

Unknown sa...

Den er en vase jeg kan tenke meg. Nydelig og tidløst.

Jeg ha en Tine K stripete vase som jeg elsker ♥


Vicky

Anonym sa...

Herlig innlegg!
Må innrøme at eg blir nok litt påvirka av det andre har, men ikkje pga av det er ALLE som har det. Er det fint og ikkje så altfor dyrt, og viktigast; likar eg det så kunne eg tenke meg det.

Heldigvis har vi ein super interiørbutikk i Ørsta som tek inn både eine og hitt, som gjer at stilen ikkje treng å bli den same "all over the place".. :)

Ein favoritt hos meg er rett og slett Kahler-vasane, har 3 stk heime no - men på forskjellige stadar :)

idylloghim.blogspot.com sa...

Halloen, søte deg:)
Jeg synes at vi bloggere skal være forsiktige med å kritisere at det "florere" mye de samme tingene:) Vi er med på å skape dette!.....
Jeg er enig med Hege over her, at jeg også lett lar meg påvirke av andre flotte bloggere eller nettbutikker, magasiner etc. "faller" jeg for en ting selv om mange har den og den virkelig passer inn i hjemmet mitt, ja så nøler jeg ikke:)
Men, alt kommer inn i hjemmet med en mening og med omhu...;) Men jeg er også tilhenger av at alt ikke trenger "koste skjorta"!! Etterligninger, gode kopier og gjenbruk kan være like bra:)
Min lommebok tillater ikke dyre ting til en hver tid, da må jeg spare til den!:) :)

Jeg er også glad i Omaggio vasene mine...hi hi ;);)Passer perfekt der de står, men det skal ikke flere inn i hjemmet mitt...;)

Kos deg med denne flotte Dots vasen, du trenger ikke forklare deg for du har falt for den....dritt i at flere har den....;);)!!! :):)Stor klem Ann Elin

decorayadora sa...

HI ! I love your house , you have a magnífic blog
Saludos
Angelica

Silje sa...

Helt enig med deg. Det er godt med litt mangfold:)
Syns bloggen din er et frisk pust i blogglistene. Det er akkurat det du skriver om her som gjør at jeg vil lese DIN blogg!

Tommel opp!