Mrs. Monday

11. oktober 2010

Natur

Jeg føler meg litt som en kamelon! Tidligere har jeg brukt sterke farger og mye mønster i innredningen, men nå har jeg
flyttet til en leilighet som innbyr til bruk av interiør med elementer fra naturen! Og jeg må si at jeg liker det veldig godt!
Med hvite gulv, vegger og tak, samt trebjelker i tak og langs noen vegger, er det vanskelig å bryte den opprinnelige stilen som leiligheten har. Jeg har derfor heller valgt å understreke stilen, ved å bruke interiør med matriale fra naturen.


Fra spisestue (via speil)


PeisovnTil og med utenfor leiligheten er det ganske så naturtro :), til Oslo å være...Tak over stuekrok

I den siste utgaven av BoligPluss ser jeg at det er  mange flotte tips til hvordan innrede med naturmatriale, så nå skal jeg synke ned i sofaen med bladet og inspirasjons-notatboka mi!

Ha en fin høstkveld!2 kommentarer:

Mimmi sa...

Heisann...ramla innom her nå da jeg gikk en høsttur i Blogglandia - og la meg til som følger med en gang - skal også legge deg inn på bloggrollen min så jeg ikke går glipp av noe.

Bloggen min er bare 1 mnd. gammel (imorgen) så det har vært mange "barnesykdommer" underveis - nå skal jeg bare lære meg å linke fra deres blogger til min (giborter og sånt).

Jeg har min 2. gibort gående akkurat nå (verdi 648,-) - velkommen innom for kanskje det er noe du trenger!

Klem fra Grobu-Mimmi :))

Anonym sa...

Hei.

Så fint dere har fått det. Gleder meg til å ta leiligheten i nærmere øyensyn neste helg. Borte med alt det turkise nå da?:)
Klem fra mamsen